duminică, 15 aprilie 2012

Ce trebuie sa fac azi in ziua 196!

   Ziua 196.

Citatul zilei:

"Cuvintele rostite cu bunătate creează o stare de încredere. Gândurile născute din bunătate creează o stare de profunzime interioară. Acțiunile dublate de bunătate dau naștere iubirii."


- LAO - TSE (C.SEC.IV I.CH.)




Maestrul Lao'Tse
  Eu sunt numit Maestrul Lao Tse. Sunt purtatorul intelepciunii si fortei. Sunt unul dintre Inaltii Consilieri ai Luminii si sunt plin de intelepciune putand astfel intelege problemele umanitatii. Maestrul Lao Tse a fost rugat sa va vorbeasca astazi. O voi face in vibratia bucuriei, prin medium, si ma voi adresa direct voua.
  Cand ati fost infasurati in voalul uitarii, acesta era foarte dens, dar acum, pentru prima data acest voal poate fi indepartat complet. Acest lucru nu reprezinta un mesaj nou pentru voi. Maestrul Lao Tse doreste sa va spuna ca deseori va infasurati din nou in acest voal. Nu uitati mesajul pe care Inaltii Consilieri ai Luminii vi-l aduc. Vi s-a spus deseori : nu veti gasi nimic in exteriorul vostru care sa va fie de ajutor in trezirea voastra divina. Nu ascultati de alti oameni ci gasiti-va divinitatea. Vi s-a spus de nenumarate ori : noi avem nevoie de intentia si forta voastra. Nu ganditi ca si un om ci mergeti dincolo de limitele voastre.
  Maestrul Lao Tse doreste sa va intrebe: Cat de des ati uitat toate aceste mesaje? Cat de des, in procesul vostru,  va gasiti scuza ca sunteti doar un om?  Incepeti sa intelegeti : Sunteti mult mai mult decat un om. Cand spuneti ca sunteti doar un om, va limitati singuri. Voi sunteti divini! Sunteti mari spirite in trupuri umane. Oricat de dificil vi s-ar parea, incepeti sa intelegeti ca aceste tipare ale gandurilor nu va servesc. De ce credeti ca va spunem atat de des : Nu ascultati de oameni. Intelegeti ca tot ceea ce aveti nevoie se afla in voi. Voi sunteti divini. Trebuie ca voi sa realizati tot mai mult , in procesul vostru de trezire divina ca sunteti divini, o fiinta umana divina pe Pamant, un mare spirit care a acumulat experienta umana.
  Aceste vremuri se apropie de sfarsit. Deja incepeti sa urmati calea ultimilor vostri pasi ai trezirii divine. De foarte multa vreme a  fost necesar sa traiti cu “ daca si dar” care au fost ascunsi in spatele unor pasi deoarece a fost opus increderii voastre. Cand ati avut indoieli ati putut sa treceti de aceste indoieli inapoi la incredere, dar astazi va voi spune : timpul pentru indoieli, pentru “dar” si “daca” ,  s-a terminat pentru voi. Daca doriti ca inima voastra divina sa se trezeasca atunci faceti acesti ultimi pasi cu toata iubirea si forta voastra. Timpul trezirii a sosit. Maestrul Lao Tse doreste sa va informeze astazi cum poate aceasta trezire divina sa aiba loc in voi deoarece sunt cativa printre voi care se asteapta ca ceva sa aiba loc in exterior pentru propria lor trezire la fiinta umana divina.
  Ce se intampla cand aruncati pe jos un obiect fragil? Se sparge in multe bucati. Similar, va puteti imagina ca acest lucru s-a intamplat in constiinta voastra, in dualitate. Cu toate acestea, toate aceste bucati sunt in voi si sunt adunate bucata cu bucata pentru a fi reunite din nou. Pentru aceasta vi s-au dat instructiuni. Toate piesele, oricat sunt de mici, sunt in voi, nu in exteriorul vostru. Nu la vecinul vostru, nu la partenerul vostru, nu la mama sau tatal vostru. Ele sunt in voi si nici un profesor oricat de evoluat ar fi nu va poate ajuta sa adunati toate aceste bucati. Inca odata Maestrul Lao Tse doreste sa va spuna : noi va dam instructiunile despre cum sa aduceti impreuna aceste bucati inapoi la intreg, intr-un mod rapid si plin de iubire. Dupa cum stiti deja, si acesta nu este un mesaj nou, legaturile voastre ADN au fost codate. Acest lucru a fost important si valoros pentru ca voi sa va puteti experimenta ca oameni. In fereastra temporala a timpului vostru liniar este acum posibil pentru prima data ca aceste decodari sa aiba loc. Doresc sa va ofer o metafora in acest sens. Cand v-ati dezvoltat spiritual, ati putut face acest lucru pana la un anumit punct. Este ca si cum v-ati aflat in fata unei usi inchise. Indiferent cat de mult ati incercat si indiferent ce ati facut, aceasta usa ramanea inchisa. Nici o cheie care va fost vreodata data nu s-a potrivit incuietorii. Cu cei 48 de pasi voi ati primit cheia potrivita pentru aceasta incuietoare. Usa se va deschide iar voi veti fi invitati sa pasiti prin usa.
  Lumea spirituala a fost deseori inrebata cum va fi, cum se va simti trezirea divina si ce anume se va schimba. Maestrul Lao Tse doreste sa va vorbeasca despre aceste lucruri. Trebuie ca voi sa stiti ca o ascensiune planetara este planificata pentru Mama Pamant. Ati formulat intentia de a va trezi la divinitate, facand cei 48 de Pasi. Astfel cativa dintre voi, Pionieri ai Luminii, veti atinge Trezirea divina. Deoarece Mamei Pamant ii va lua mai mult timp, vorbesc despre timpul vostru liniar, pentru ca Ascensiunea Planetara sa aiba loc, voi veti fi intr-o stare trezita printre oameni inca adormiti.Cand sunteti treziti, pe deplin constienti de divinitatea voastra, cand toate codarile au fost desfacute, cand cheia este in posesia voastra si usa este deschisa, cand sunteti pregatiti sa faceti acest pas in divinitate, in acel moment totul se va schimba.
  Dar nu se va intampla, asa cum poate va asteptati, de la un minut la altul. Va avea loc putin cate putin in fiecare zi, in puterea voastra divina. Cand sunteti treziti la divinitate iar oamenii care sunt inca adormiti se intalnesc cu voi, cu puterea voastra divina deplina, veti reactiona la tot ceea ce vedeti cu iubire. Deoarece nu veti mai fi capabili sa reactionati in alte moduri decat in iubire, pentru ca atunci ati inteles deja ca nu exista altceva in afara de iubire.
  Situatiile in care sunteti se vor schimba. Veti intelege ca doar voi singuri creeati fiecare situatie din viata voastra, in fiecare moment. Deoarece va veti afla in deplina voastra putere divina veti creea situatii pline de abundenta, iubire umana si bucurie de viata. Veti intra in rezonanta cu tot ceea ce este , in forta divina absoluta. Nu va veti mai limita singuri niciodata. Veti intelege ca aceste limitari nu mai au nici un inteles. Astfel veti inceta sa mai judecati. Veti recunoaste ca fiecare fiinta umana, oricat de profund ar dormi, este divina in interior. O mare compasiune si iubire va va coplesi. Nu vor mai exista in voi sentimente de furie sau agresivitate. Acestea nu va vor mai atinge. Veti fi o fiinta umana trezita, un Pionier al Luminii din Familie, care a fost chemat.
  Aceste daruri ale initierilor, pe care le-ati primit, au facut posibil ca decodarile sa aiba loc. V-am adus deseori mesajul ca noi facem partea noastra dar avem nevoie ca voi sa faceti partea voastra. Pentru prima data este posibil ca toate tiparele mortii , bolilor si imbatranirii din voi sa fie sterse. De asemenea, v-am spus ce ati putea face pentru ca acestea sa aiba loc. Gandurile voastre au o mare importanta, de aceea numarati-va de acum inainte, anii care trec in mod invers. Comandati-le celulelor voastre sa se schimbe. Absorbiti magnetismul deoarece este energia Noilor Timpuri.
  Maestrul Lao Tse are sarcina astazi sa va transmita din nou un lucru extrem de important si urgent : avem nevoie de intentia voastra neconditionata. Vedem vibratia din corpul vostru de lumina. Cu cat este mai mare intentia cu atat mai mare va este vibratia.
  Astazi veti primi o transmisiune magnetica. Poate sunt cativa dintre voi care cred ca au primit deja destula transmisie magnetica, dar nu este asa. Astazi veti absorbi multa energie magnetica inca odata, care va face ca celulele voastre sa se transmuteze. Este important ca voi sa fiti in intentia iubirii in acest timp. In timpul ultimilor vostri 10 Pasi energia voastra va fi ancorata de inca trei ori. Cu fiecare pas pe care-l faceti de acum absorbiti cat mai multa energie. Grabeste transmutarea celulelor voastre si va permite sa intrati in perfectiunea corpului vostru de lumina.
  Maestrul Lao Tse s-a adresat voua cu determinare pentru a va intari in intentia voastra pentru a va face sa intelegeti cat este de importanta. Credeti-ma : Maestrul Lao Tse este plin de iubire pentru voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ADEVARURI DESPRE SPIRITUL NOSTRU: CE TREBUIE SA FAC AZI! 86.

ADEVARURI DESPRE SPIRITUL NOSTRU: CE TREBUIE SA FAC AZI! 86. :       Z iua 86.        Î nchipuieşte-ţi că eşti plin de succes, bunăstare...

Multumesc!

 
Curtea de Arges - NEWS
Grup Facebook · 5.944 de membri
Înscrie-te în grup
Grup de informare... Curtea de Argeş - NEWS Ştiri din Municipiul Curtea de Argeş. Ştiri din judeţul Argeş. Ştiri din România. Ştiri de peste tot. :) ;...
 

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină