miercuri, 20 iunie 2012

Ce trebuie sa fac azi in ziua 261!

 Z iua 261.
Adevărul te va elibera! Î ntreaga durere și suferință a omenirii a apărut a oamenilor ce nu știu legea Universului!

1.Totul e energie.
Energie arată legea fundamentală a universului și celelalte legi derivate din ea. Tot ce vezi în jurul tău este energie. Imaginile, mirosul și sunetele sunt energie. Convingerile și gândurile tale sunt și ele o altă formă de energie, pe care o percep doar la nivelul subconștientului. Ideile sunt o formă de energie, sănătate, relații, chiar și banii prezintă o formă de energie. Iar energia este de două feluri: pozitivă sau negativă.
2.Nimic nu se pierde, totul se transformă.
Dacă simți că ai pierdut ceva, gândește-te că ceea ce ai pierdut te ajut să câștigi experiență, o altă percepție asupra lucrurilor, îți dezvoltat inteligență emoțională și te ajut să dobândesc mai mult înțelepciune.
3.Legea atracției.
Un proverb popular spune că ceea ce se aseamănă se adună. În fizică, vibrații care au aceeași frecvență la tendința de a se atrage o spre cealaltă. Fenomen numit rezonanță. De exemplu, dacă te plângi toată ziua ca nu îți merge bine, o să atrag în viața ta alte motive pentru care să te plângi. Astfel o să intri într-un cerc vicios din care nu îți va fi ușor să ieși. Într-o altă ordine de idei, dacă ești recunoscător pentru lucrurile pe care le-am în viața ta, atrag alte lucruri frumoase pentru care să fie recunoscător. Poate suna banal, însă chiar funcționează, cel puțin în cazul meu a funcționat.
4.Legea dualității.
Universul este dual în clar element de bază care îl alcătuiește - atomul.În interiorul acestuia sunt două tipuri de sarcini electrice: pozitive și negative. Pentru ca atomul să fie în echilibru, e nevoie ca cele două tipuri de energie să fie la egalitate. Prin urmare, dacă elementul de bază la această realitate e construit pe dualitate, trebuie să trăim într-o lume care să găsească echilibrul prin dualitate. De exemplu, nu poate exista stânga fără dream, cald fără a primi sau fără jos. Orice situație sau obiect trebuie să aibă simultan trăsături opuse. Aceasta lege a dualității permite echilibrului că există.
5.Legea zeciuielii.
Eu am învățat următorul principiu: dacă vrei să ai o situație financiară mai bună, plătește-te mai întâi pe tine însuți, după ce prima dată l-ai plătit pe Dumnezeu.Zeciuiala poate fi oferită din orice resursă de care dispui și poate fi oferită oricui simți că are nevoie de ea. Poți dărui timp, implicare, bani, cunoștințe, resurse materiale sau atenție. Zeciuiala funcționează ca o sămânță pe care o plantează acum, iar mai târziu vei strânge roadele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ADEVARURI DESPRE SPIRITUL NOSTRU: CE TREBUIE SA FAC AZI! 86.

ADEVARURI DESPRE SPIRITUL NOSTRU: CE TREBUIE SA FAC AZI! 86. :       Z iua 86.        Î nchipuieşte-ţi că eşti plin de succes, bunăstare...

Multumesc!

 
Curtea de Arges - NEWS
Grup Facebook · 5.944 de membri
Înscrie-te în grup
Grup de informare... Curtea de Argeş - NEWS Ştiri din Municipiul Curtea de Argeş. Ştiri din judeţul Argeş. Ştiri din România. Ştiri de peste tot. :) ;...
 

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină