duminică, 27 noiembrie 2011

CE TREBUIE SA FAC AZI! 56.

 ZIUA 56

            CITATUL ZILEI :
" NOI EMITEM TOT TIMPUL GÂNDURI , CU O INTENSITATE MAI MARE SAU MAI MICĂ , DUPĂ CARE CULEGEM ROADELE ACESTOR GÂNDURI . VIBRAŢIILE GÂNDURILOR NOASTRE NU NUMAI CĂ NE INFLUENŢEAZĂ PE NOI ŞI PE CEI DIN JUR , DAR ELE AU PUTEREA DE A ATRAGE GÂNDURI SIMILARE , PERSOANE , CIRCUMSTANŢE SI LUCRURI , INCLUSIV  ,, NOROCUL ,,SAU,, GHINIONUL ,, , ÎN FUNCŢIE DE CALITATEA GÂNDURILOR . "
WILLIAM WALKER ATKINSON (1962-1932 ) VIBRAŢIA GÂNDULUI.
DESPRE AUTOR:
       William Walker Atkinson a fost un personaj foarte important şi influent în primele zile ale Mişcării Noua Gandire. Putin se stie despre primii săi ani, cu excepţia faptului că el a fost nascut in Baltimore, Maryland, la 05 decembrie 1862, a lui William şi Atkinson Emma, ​​ambii s-au născut, de asemenea, în Maryland.
El sa casatorit cu Margaret Foster negru de Beverley, New Jersey on octombrie 1889 şi au avut doi copii. El a urmat o cariera de afaceri din 1882 încoace şi în 1894 a fost admis ca un avocat pentru a Barourilor din Pennsylvania. În timp ce el a câştigat succesul material mult în profesia sa de avocat, de stres şi de supra-tulpina a luat în cele din urmă de taxare sale, şi în acest timp el a experimentat o defalcare completă fizică şi mentală, şi dezastru financiar. El sa uitat pentru vindecare şi de la sfârşitul anilor 1880, el a gasit-o cu Noua Gandire. Din epava mentale şi fizice şi a ruina financiar, el a lucrat prin principiile sale, de sănătate perfectă, vigoarea mentală şi prosperitate materială.
Unele timp după vindecarea lui, Atkinson a început să scrie unele articole pe adevărurile pe care el a descoperit, care a fost apoi cunoscut sub numele de Ştiinţă mintală, iar în 1889 un articol de el, intitulată "O Catehismul Bisericii Catolice Ştiinţă mintală," a apărut în Charles Fillmore lui periodică nou, modern Gândire.
Până la începutul anului 1890 de la Chicago a devenit un centru important pentru Noua Gandire, în principal prin activitatea de Emma Curtis Hopkins , şi Atkinson au decis să se mute acolo si el a devenit un promotor activ al mişcării ca un editor şi autor. In 1900 el a lucrat ca editor asociat de sugestie, un jurnal Noua Gandire, şi a scris prima sa carte, a crezut-Force în afaceri şi în viaţa cotidiană, fiind o serie de lecţii în magnetism personal, influenţa psihic, gândire-forţă, de concentrare, va -putere şi Ştiinţă practice mintală.
El sa întâlnit apoi Sydney flori, un editor de bine-cunoscut om de afaceri şi de gândire noi şi echipa cu el. În decembrie 1901 el a preluat redactor al revistei populare flori de gândire nou, un post pe care a deţinut până în 1905. În timpul acestor ani, a construit pentru el însuşi un loc durabil în inimile cititorilor. Articolul după articolul minunată de tărie şi forţă vitală curgea de la stiloul lui. Între timp el a fondat, de asemenea, sa Club propriul psihic şi aşa-numita "Scoala Atkinson de Ştiinţe mintale." Ambele s-au situat în aceeaşi clădire ca Companiei de flori de Cercetare psihice şi noi Publishing Company gândire.
În exercitarea lui noi locuri de muncă editor Gândire, Atkinson a devenit interesat în hinduism, şi sa întâlnit cu unul Baba Bharata, un elev de la sfarsitul Ramacharaka Yogi, care a devenit cunoştinţă cu scrierile lui Atkinson. Ei au impartasit idei similare, şi bărbaţi colaborat, şi cu Bharata oferind material şi talentul scris Atkinson, au scris o serie de cărţi pe care le atribuite Yogi Ramacharaka ca o măsură de respect lor. Atkinson a început să scrie aceste cărţi sub numele de Yogi Ramacharaka in 1903. El a scris aproximativ 13 cărţi sub acest pseudonim. Ei au fost publicate de către Societatea Publicarea Yogi în Chicago şi a ajuns la mai mulţi oameni decât lucrările sale New Thought făcut-o. De fapt, toate cărţile sale despre yoga sunt în continuare retipărite astăzi. Simplul fapt că, după toţi aceşti ani cărţile lor sunt bine cunoscute în întreaga lume şi să vândă mai bine cu fiecare an care trece este un credit, de asemenea, la doi bărbaţi care le-a scris.
Atkinson a scris un mare număr de cărţi pe New Thought, precum şi, care a devenit foarte popular şi influent printre adepţii gândirii noi şi practicieni şi a obţinut de largă circulaţie. In 1903, el a fost admis la Barourilor din Illinois, ceea ce înseamnă că nu a lăsat ca o parte a vieţii sale deoparte. Dacă presupunem că el însuşi, de asemenea, practicat ceea ce a predicat, atunci faptul că trebuie să-l-au ajutat destul de mult pentru a consolida sistemul său nervos. Început 1916 a inceput sa scrie articole pentru revista lui Elizabeth Towne Nautilis, şi 1916 - 1919 a editat revista avansată gândire, şi a fost pentru un preşedinte timp de onoare al Alianţei Internaţionale Noua gândire.
El a scris aproape o sută de cărţi cu multe alte pseudonime: Theodore Sheldon, Theron Q. Dumont, Swami Panchadasi, Iniţiază trei, Magul Incognitus şi, probabil, alţii nu au fost identificate în prezent. A scris cărţi, împreună cu Eduard E. Beals şi Laurion, William De Laurence. El a scris o serie numită Învăţăturile Arcane, publicat la Arcane Carti Co, cu 6 volume, fără semnătură. Printre aceste cărţi, putem identifica şi comproof autoritatea sa în Formula Arcane sau Alchemy mintale; legile cosmice, şi Vril, sau, Magnetism Vital.
William Walker Atkinson a murit pe 22 noiembrie 1932, în California - unul dintre cei mai buni cu adevărat de Mişcarea Noua Gandire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ADEVARURI DESPRE SPIRITUL NOSTRU: CE TREBUIE SA FAC AZI! 86.

ADEVARURI DESPRE SPIRITUL NOSTRU: CE TREBUIE SA FAC AZI! 86. :       Z iua 86.        Î nchipuieşte-ţi că eşti plin de succes, bunăstare...

Multumesc!

 
Curtea de Arges - NEWS
Grup Facebook · 5.944 de membri
Înscrie-te în grup
Grup de informare... Curtea de Argeş - NEWS Ştiri din Municipiul Curtea de Argeş. Ştiri din judeţul Argeş. Ştiri din România. Ştiri de peste tot. :) ;...
 

Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină